Хорвати готують новий електричний суперкар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хорвати готують новий електричний суперкар

Технології&Авто
647
Хорватська компанія Rimac Automobili планує випустити нову модель електричного суперкара. Її прем’єра відбудеться в березні 2018 року в Женеві. Таку заяву нещодавно зробив голова Rimac Метт Рімак.
Компанія Rimac має у своєму активі вже одну модель електричного суперкара — Concept One. Хорвати стверджують, що це найшвидший у світі електромобіль. До 100 км/год він розганяється за 3 секунди при максимальній швидкості 355 км/год.
Rimac Automobili готується випустити 8 примірників Concept One. Гроші на це вже є. Нещодавно ця компанія отримала інвестиції у розмірі 30 млн. євро від китайської фінансово-промислової групи Camel (найбільший в Азії виробник акумуляторів). Тому ми не сумніваємося, що скоро у продажу з’являться перші серійні Concept One.

Тепер Метт Рімак заявив, що вони планують розробити ще один, абсолютно новий суперкар з електричною силовою установкою. Подробиці він не став розповідати. Навіть нічого не сказано про його назву. Він повідомив лише, що вона отримає систему автономного водіння, а її офіційна прем’єра відбудеться в березні 2018 року під час Женевського автосалону. Всього буде випущено 200 примірників цього електромобіля.
«Я завжди був упевнений, що за електромобілями майбутнє. Коли я тільки починав, багато хто вважав мене божевільним. Час довів мою правоту. Для Хорватії це буде справжній прорив», — сказав Рімак.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас