Вкластися і не програти! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вкластися і не програти!

Нерухомість
1608
Питання збереження накопичених коштів і примноження особистого капіталу турбує більшість співвітчизників. Нестійка економічна ситуація і валютні коливання здатні знецінити більшу частину фінансових заощаджень. Для вирішення цього питання існує чимало варіантів, від вкладання коштів у валюту і цінні папери до купівлі дорогоцінних металів. І все ж таки найнадійнішим і найбезпечнішим вкладенням вважається інвестування коштів в нерухомість.
Вкластися і не програти!
На думку експертів, якщо йдеться про столицю, то купівля квартири в Києві цієї осені – дуже грамотний і економічно обґрунтований крок. Ціни залишаються на порівняно низькому для останніх кількох років рівні, а пропозиція від забудовників тішить широким вибором.
Найвигідніше купувати квартири в новобудовах, навіть якщо на перший погляд здається, що вторинне житло дешевше. Купуючи квартиру в старому будинку, не виключено, що через 5-10 років її не можна буде продати за ті самі гроші.
Тому для інвестицій краще обирати квартири в житлових комплексах, що будуються, благо, пропозиції зараз настільки різноманітні, що варто придивитися до варіантів як у межах міста, так в передмісті Києва.
Провідним мотивом на користь заміських проектів виступають низька вартість і хороша перспектива такого придбання. Аналіз цін свідчить про те, що житлові комплекси за три-п’ять кілометрів за містом порівняні за ціною або трохи дешевші ніж об’єкти, що будуються у віддалених районах Києва, при цьому щільність забудови істотно нижча, а як додатковий бонус – чисте повітря і життя поблизу природи. Деякі заміські комплекси також можуть похвалитися просторою упорядкованою територією і розвиненою інфраструктурою.
Вибір девелопера має вирішальне значення, оскільки проект від надійної компанії, що зарекомендувала себе, яка будує за власні кошти, буде гарантією збереження вкладеного капіталу і отримання квартири вчасно.
Хорошим прикладом перспективної інвестиції може стати новий масштабний житловий комплекс в селі Гатне під Києвом. Будівництво веде найбільший девелопер, що 15 років працює на будівельному ринку України.
Проект компанії «Інтергал-Буд» розташувався у мальовничій місцевості, в 3-х кілометрах від межі міста. На території 48 га житлового комплексу «Озерний гай «Гатне» заплановано будівництво 49 багатосекційних будинків, загальна житлова площа становить 410 000 кв. м. Комплексна забудова за принципом «місто в місті» передбачає, крім житла, два дитячі садки, початкову школу, медичний центр, паркінг, супермаркет, спортивно-оздоровчий комплекс з басейном. На сьогоднішній день ведеться будівництво другої черги.
Можливо, це і є ідеальний варіант поєднання міського стилю життя і проживання в оточенні живої природи! Архітектори грамотно вписали будинки малої поверховості в мальовничий ландшафт цієї місцевості. Власні пляжі навколо озер, велодоріжки і скверики для прогулянок, чисте повітря, своя інфраструктура, зручна транспортна розв’язка роблять купівлю квартир в Озерний гай Гатне відмінним вкладенням капіталу.
Варто мати на увазі, що найбільш вигідно інвестувати на ранніх етапах будівництва. Для порівняння, вартість однокімнатної квартири площею 32,6 кв. м у будинку, здачу якого заплановано на другий квартал 2018 року, становить 368 000 грн.. Квартира площею 44,6 кв. м у вже зданому будинку обійдеться в 902 000 грн.
Виходячи з того, що житло комфорт-сегмента користується найбільшим попитом, його простіше продати або здати в оренду, купівля квартири в найближчому передмісті стає одним з найбільш вигідних варіантів вкладення коштів. Тоді особисті заощадження вдасться не лише зберегти від коливань валют, але і напевно примножити.
Олена Садова
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас