KGI: попередні замовлення на iPhone X можуть побити всі рекорди, перевищивши 50 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

KGI: попередні замовлення на iPhone X можуть побити всі рекорди, перевищивши 50 млн

Технології&Авто
603
Тільки-но DigiTimes написало про скорочення закупівлі комплектуючих для iPhone X в 2,5 разу, як відомий аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо висловив упевненість, що Apple зможе продати за попереднім замовленням понад 50 млн смартфонів iPhone X.
Зазначимо, що тижнем раніше Мін-Чі Куо, відомий своїми достовірними прогнозами щодо Apple, заявив, що багато шанувальників продукції компанії вирішили проігнорувати iPhone 8, вибравши iPhone X.
За словами аналітика, iPhone X є першим воістину новим у всіх відношеннях смартфоном Apple після моделі iPhone 6, випущеної в 2014 році. І навіть більш висока ціна в $999 за базову версію не відіб’є у відданих прихильників торгової марки бажання придбати саме цю модель замість старої.
Також аналітик зазначив, що основний інтерес у покупців викликає система розпізнавання облич Face ID і 3D-камера, що дебютують в iPhone X.
«Система 3D-камери TrueDepth обіцяє набагато більш захоплюючий досвід в порівнянні з тим, що пропонують конкуренти Apple», – пише Мін-Чі Куо.
Аналітик додає, що у разі правильної подачі функціональності та комунікації з громадськістю – переконання у революційності та корисності нововведення – попередні замовлення iPhone X поб’ють усі рекорди.
З іншого боку, саме система TrueDepth, яка, по суті, є мініатюрною версією Kinect, може стати головною причиною недостатньо високих обсягів виробництва iPhone X і в кінцевому підсумку призвести до дефіциту, який буде зберігатися як мінімум до початку 2018 року.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас