В Україні до кінця року запустять електронний кабінет перевізника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні до кінця року запустять електронний кабінет перевізника

Казна та Політика
437
Укртрансбезпека зазначила, що перевізнику не потрібно буде їхати і стояти в чергах, він просто сканує документи і направляє, потім чекає максимум три дні і отримує відповідь.
Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) планує запустити електронний кабінет перевізника до кінця поточного року для мінімізації спілкування перевізників з працівниками служби.
Про це повідомив перший заступник голови відомства В’ячеслав Дідковський в ході відкритої наради з керівниками територіальних органів Укртрансбезпеки.
“До кінця року плануємо запустити електронний кабінет перевізника. Крім цього – електронну процедуру подання документів для отримання ліцензій. Що це дасть? Перевізнику не потрібно буде їхати і стояти в чергах, спілкуватися з нашими працівниками, перебуваючи в офісі, він просто сканує документи і направляє, потім чекає максимум три дні і отримує відповідь», – сказав він.
Дідковський зазначив, що найголовніше – усунути контакт «працівник – потенційний перевізник». «Корупційний фактор мінімізується значно у цьому випадку, крім цього, це комфорт і нормальна європейська практика, адже в Європі ніхто в чергах не стоїть», – сказав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас