У США створили кіберпідрозділ для протидії порушенням, пов'язаним з ICO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США створили кіберпідрозділ для протидії порушенням, пов'язаним з ICO

Світ
219
В рамках боротьби з кіберзлочинністю Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) створить підрозділ, який, зокрема, займатиметься протидією порушенням, пов’язаним з технологією розподіленого реєстру та сферою первинних розподілів монет (ICO).
Про це повідомляється на сайті відомства.
Як повідомляється в прес-релізі, новий підрозділ очолить колишній керівник відділу боротьби з ринковими зловживаннями SEC Роберт Коен. Нова структура також зосередиться на проблемах, які, на думку Комісії, часто пов’язані з криптовалютами, а саме — на маніпулюванні ринком і викраденні конфіденційної інформації.
SEC зберігає великий обсяг конфіденційних відомостей, які можуть використовуватися для інсайдерської торгівлі або маніпулювання фінансовим ринком. База даних Комісії EDGAR містить величезний масив інформації про компанії, починаючи від квартального прибутку і закінчуючи заявами про злиття і поглинання.
Менше тижня тому хакери зламали корпоративну базу даних SEC c метою заробітку на інсайдерській інформації. Як запевнив регулятор, проблема не зачепила важливу інформацію і не піддала ризику проведені ним операції.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас