США посилюють правила видачі візи іноземцям: що змінюється — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США посилюють правила видачі візи іноземцям: що змінюється

Світ
2166
Державний департамент дає імміграційним і консульським посадовим особам нові підстави для відмови у в’їзді чи депортації із США.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The New York Times і телеграму, яка була розіслана держсекретарем в посольства і консульства США по всьому світу.
Таким чином, громадяни інших країн, які претендують на отримання повторної візи, повинні будуть протягом трьох місяців перебування в США дотримуватися всіх заявлених ними при отриманні дозволу цілей поїздки.
Якщо в цей період вони роблять те, про що не згадували в інтерв’ю з консульською посадовою особою (наприклад, вступають у шлюб з американським громадянином, ходять в школу або отримують роботу), передбачається, що вони свідомо брехали.
Як зазначає видання, це ускладнює відновлення візи, отримання нової або зміну її статусу. А якщо людина все ще продовжує перебувати на території США після порушення, у влади будуть всі підстави для її депортації.
“Якщо хтось приїжджає в США як турист, закохується і виходить заміж протягом 90 днів, а потім подає заявку на отримання “зеленої карти”, це означає, що заявка буде відхилена. Це істотна зміна політики”, – пояснила заступник директора зі зв’язків з урядом американської Асоціації юристів з імміграції Дайан Ріш.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше Трамп зупинив програму захисту молодих мігрантів у США.
  • В 2016 році США видали понад 10 млн віз з метою підтримки туристичної галузі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас