Daimler представила електровантажівку eCanter — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Daimler представила електровантажівку eCanter

Технології&Авто
521
Daimler AG представила легку електровантажівку під маркою Mitsubishi Fuso eCanter з діапазоном дальності 97-129 км на одному заряді. Малогабаритна електрична вантажівка дозволить знизити трафік на вулицях Нью-Йорка і зробити повітря мегаполісу чистішим, пише Bloomberg.
FUSO вже давно присутній на ринку малогабаритних вантажівок зі своїм Fuso Canter – аналогом російської «Газелі» і Hyundai Porter, які частіше від інших зустрічаються на вулицях Москви. З липня 2010 року цей автомобіль випускається в Росії на підприємстві «КАМАЗ» в рамках СП «FUSO KAMAZ TRUCK RUS». Тепер у нього буде ще і електрична версія. Поки Daimler поставляє eCanter декільком НКО для тестів, а першим комерційним замовником стала поштова служба United Parcel Service (UPS).
За словами виконавчого директора FUSO Марка Лістоселла, Daimler випереджає конкурентів, бо eCanter буде першою масовою електровантажівкою. У 2017-2018 роках компанія планує поставити 500 автомобілів, а в 2019 – вже 10 тисяч.
Крім продажу Daimler пропонує дворічну оренду нового електровантажівки за $1000 на місяць. Три автомобілі вже взяла в лізинг UPS, а також муніципалітети в Португалії і Японії. Це краще продажу, вважає Лістоселла, позаяк компанія бачить великою перевагою для клієнтів постійні апгрейди батареї, які знижують витрати.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас