Особливості суконь з оксамиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Особливості суконь з оксамиту

Світ
1892
Особливості суконь з оксамиту
Оксамитові сукні з моменту свого створення користувалися високою популярністю, особливо у знаті і багатих людей. Оксамитова тканина дуже м’яка і ніжна, її використовують в основному для вечірніх і святкових нарядів. Однією з особливостей цієї тканини є те, що вона може переливатися, якщо на матеріал потрапляють промені світла.
Особливості суконь з оксамиту
Завдяки цьому можна створити ефектний і чарівний образ. Оксамитова сукня додає жіночності і граціозності, а також відмінно підкреслює всі необхідні риси фігури.
Зараз же виробництво оксамиту і виробів з нього стало значно простішим. Здешевлення виробництва матеріалу призвело до того, що і самі сукні стали доступніші й дешевші. Оскільки таку покупку тепер може дозволити більше покупців, стали з’являтися різні моделі нарядів на будь-який смак.
Найбільш актуальними моделями 2017 сезону вважаються оксамитові наряди темних кольорів і відтінків. Такі сукні відмінно підкреслюють вишуканість і жіночу красу модниць. А ось яскраві і помітні вбрання вже практично не користуються попитом.
Де можна купити моднуе оксамитову сукню за доступною ціною
Особливості суконь з оксамиту
Скріншот розділу «Сукні з оксамиту» на маркетплейсі Tatet.UA
Хоча б одна оксамитова сукня має бутив гардеробі кожної дівчини. Але де ж підшукати підходящу модель? Запрошуємо відвідати категорію “Сукні з оксамиту” – https://tatet.ua/items1959-odezhda/f17578-20156/17582-20481 де недорого представлені найпопулярніші моделі оксамитових суконь 2017 модельного ряду.
Зараз сукні з оксамиту можна знайти практично на будь-який смак і в будь-якому колірному виконанні. Щоб спростити пошук достетньо встановити на сайті бажані параметри пошуку:
• розмір,
• колір,
•стиль одягу
• фасон.
Серед всіх результатів точно знайдеться підходяща модель.
Особливістю оксамиту є, що тканина, завдяки грі світла, може приховати всі проблемні ділянки фігури, наприклад, повні стегна.
Головне правильно підібрати фасон і колір. Щодо фасонів, то є кілька універсальних варіантів:
• Сукня до підлоги з розрізом – це один з найкращих варіантів для вечірки або свята. Ця модель відмінно підкреслює жіночність і робить образ дівчини більш сексуальним і одночасно таємничим. Особливістю є виріз, який оголює стегно.
• Асиметричні моделі є безпрограшним варіантом і будуть відмінним вибором для будь-якої ситуації.
• Оксамитова сукня – футляр підходить і для щоденного використання, і для походу в розкішний ресторан.
• Пишні моделі А – силует допоможуть вигідно підкреслити великий бюст і згладити повні стегна.
Особливості догляду за сукнями з оксамиту
Особливості суконь з оксамиту
Чорна сукня з оксамиту
Оксамит – це дуже ніжна тканина, одна сторона якої гладка, а друга вкрита ворсом. Через наявність ворсу матеріал на дотик здається дуже м’яким і ніжним. Крім того, завдяки особливості волокон ворсу матеріал створює своєрідний блиск. Щоб ці властивості тканини не зникли, за купленими речами потрібен особливий догляд.
• Оксамитові вироби не можна прати в машинці, для їх очищення рекомендується користуватися хімчисткою. В крайньому випадку, можна вдатися до ручного прання, але робити все потрібно дуже обережно.
• Також не можна складати сукню, рекомендується тримати її виключно на вішалці. При заломах може значно змінитися і геометрія ворсу, через що сукню знадобиться прасувати, а робити це потрібно вкрай акуратно.
• Сушити сукню можна тільки у вертикальному положенні, а прасувати при певному температурному режимі, який вказаний на етикетці.
Дотримання простих правил допоможуть значно продовжити життя вашої покупки, завдяки чому оксамитове вбрання не втратить свій шик вже після першого прання.
Матеріал підготовлений: Tatet.UA
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас