Україна повинна скористатися зростанням світової економіки - заступник голови МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна повинна скористатися зростанням світової економіки - заступник голови МВФ

Казна та Політика
390
Україна повинна скористатися зростанням світової економіки, вважає перший заступник директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду (МВФ) Девід Ліптон.
Як повідомила прес-служба Кабінету міністрів, про це він сказав під час зустрічі з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом в Києві в середу.
“Світова економіка зараз зростає. І зараз це момент можливостей для України, які можна і потрібно використовувати”, – зазначив Д.Ліптон.
Перший заступник директора-розпорядника МВФ підкреслив, що, на його думку, Україна демонструє відмінні результати в рішенні першочергових економічних і соціальних питань. За його словами, те, що уряду вдалося забезпечити протягом останнього року стабілізацію ситуації, створює хороші передумови для того, щоб перейти до більш динамічного економічного зростання.
В.Гройсман поінформував співрозмовника про стан справ з реалізацією освітньої, пенсійної, медичної реформ і реформи управління підприємствами державної власності, а також про хід підготовки проекту державного бюджету на наступний рік.
За результатами переговорів у середу сторони домовилися продовжити взаємодію для визначення наступних кроків щодо фінансової підтримки реформ в Україні з боку МВФ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас