GM вже готова випускати сотні тисяч повноцінних безпілотників на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM вже готова випускати сотні тисяч повноцінних безпілотників на рік

Технології&Авто
465
Таку заяву в своєму блозі зробив генеральний директор Cruise Automation Кайл Вогт. Ця компанія належить GM, і всі разом вони розробляли свій безпілотник. Вогт заявив, що мова йде про перший масовий безпілотник на ринку, він особливо відзначив, що це не прототип, а вже повноцінна версія з усіма зручностями і потрібними системами, передає його слова Engadget.
Автомобіль був випущений силами заводу, який вже здатний виробляти сотні тисяч автомобілів на рік, каже Кайл Вогт. Іншими словами, GM може заповнити вулиці безпілотниками, але чекає поки дозволять закони і регулятори. Вогт каже, що зараз йде вже третя ітерація автономних автомобілів компанії. Останнім часом GM проводила тести цих безпілотників, які традиційно включали використання спеціального додатку, що дозволяє віддалено викликати автомобілі. У компанії вірять, що за час розробки і тестів змогли досягти необхідного рівня безпеки, який буде схвалений наглядовими органами.
Вогт розповідає, що найскладнішою частиною була розробка необхідного заліза. Так вийшло, що компанія вибрала в якості основи для свого безпілотника електромобіль Chevy Bold. В результаті деякі компоненти вдалося адаптувати під новий проект, але більшу частину довелося створювати з нуля. Проте автомобіль відразу проектувався під виробництво на існуючих заводах. Це було одне з основних вимог – без модифікацій виробничої лінії компанія зможе швидко почати масовий випуск новинки.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас