Audi показала чотиридверний електричний концепт Aicon — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi показала чотиридверний електричний концепт Aicon

Технології&Авто
883
На нещодавно відкритому Франкфуртському автосалоні компанія Audi показала чотиридверний електричний концепт Aicon, що оснащується автономною системою керування. Можливо, саме так років через десять або п’ятнадцять будуть виглядати автономні електромобілі Audi.
Довжина Audi Aicon становить 5 444 мм. Це на 20 сантиметрів довший, ніж довжина флагманського Audi A8 нового покоління. Концепт побудований на електричній платформі MEB, на якій, до речі, також створений і VW I.D. Concept.
Audi показала чотиридверний електричний концепт Aicon
Зверніть увагу, що у Aicon не має традиційних фар. Представники Audi стверджують, що через безліч датчиків і технології автономного водіння у майбутньому від стандартних фар відмовляться. Замість них з’являться спеціальні «очі», що спостерігають і реагують на пішоходів і автомобілі. Це дуже схоже на підхід при створенні хетчбека I.D.
Взагалі, концепт Audi Aicon буквально «нашпигований» новими технологіями. Так, передні сидіння можуть повертатися на 15 градусів, завдяки чому зручно сідати в машину і вставати з неї. Також ці сидіння можна повертати всередину, щоб було зручніше спілкуватися водієві і пасажирам.
У цього електромобіля немає звичних нам керма і педалей. Управління відбувається за допомогою цифрової приладової панелі. Панель завантажується системою PIA, коли водій і пасажири входять в салон (система дізнається людей з особистих телефонів).
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас