"Нафтогаз" за майже 32,5 млн гривень найняв французьку компанію для продажу активів у Єгипті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" за майже 32,5 млн гривень найняв французьку компанію для продажу активів у Єгипті

Енергетика
290
ПАТНАК” Нафтогаз України” 7 вересня уклало угоду з французькою компанією Lazard Freres SAS про надання інвестиційно-банківських послуг на суму 32,48 млн гривень.
Про це повідомляється в системі ProZorro. Згідно з описом тендеру, закупівлю провели за переговорною процедурою, що пов’язано з тим, що попередні торги не відбулися через відсутність учасників. На перші з них прийшло тільки ТОВ “Ернст енд Янг”, а на другі – тільки нинішній підрядник. До кінця 2018 компанія буде надавати інвестиційно-банківські послуги щодо активів НАКу, пов’язаних з розвідкою, розробкою та видобутком вуглеводнів в пустелях Єгипту.
Мова йде про три концесійні угоди українського регулятора і Єгипту про нафтову розвідку та експлуатацію: – від 13 грудня 2006 року з The Egyptian General Petroleum Corporation And The National щодо території Alam El Shawish в Західній пустелі; – від 7 лютого 2012 року з Ganoub El Wadi Petroleum Holding щодо території Wadi El Mahareeth у Східній пустелі; – від 7 лютого 2012 року з Ganoub El Wadi Petroleum Holding щодо території South Wadi El Mahareeth в Східній пустелі.
Ціна угоди на 14% нижча від очікуваної вартості закупівлі, яка становила 37,67 млн гривень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас