Розробники створили чатбота, який пояснює накази Трампа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розробники створили чатбота, який пояснює накази Трампа

Технології&Авто
375
Компанія noHold представила першого політичного чатбота на платформі Albert. Використовуючи обробку природної мови і механізм логічних висновків, віртуальний помічник пояснює суть указів президента США. Алгоритм створили для звичайних громадян, які хочуть зрозуміти, як саме урядові розпорядження позначаться на їхньому житті.
Чатбот Albert in the House аналізує питання користувача за допомогою системи обробки природної мови і пропонує відповіді, найчастіше у формі цитат з указів президента. За словами глави noHold Дієго Вентури, компанія створила чатбота з почуття громадянського обов’язку. «Ми хотіли використовувати штучний інтелект, щоб дати людям доступ до знань без будь-якої цензури», – розповів Вентура Forbes. Творці чатбота запевняють, що система видає тільки факти і позбавлена будь-якої політичної заангажованості.
Компанія noHold розробила платформу Albert для підприємств. З її допомогою можна створювати чатботів як для корпоративного менеджменту, так і для спілкування з клієнтами. Albert in the House створений спеціально для роботи з указами президента. Поки система володіє лише базовими знаннями і далека від досконалості – наприклад, вона не розуміє багато запитань, а у відповідь найчастіше видає параграфи з указів. Однак алгоритм постійно вчиться і вдосконалюється.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас