ЄС надасть Україні 100 мільйонів євро на Фонд енергоефективності - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС надасть Україні 100 мільйонів євро на Фонд енергоефективності - Гройсман

Казна та Політика
233
Європейські партнери нададуть 100 млн євро для наповнення Фонду енергоефективності та початку фінансування проектів з енергоефективності.
Про це у Facebook повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман за результатами телефонної розмови з віце-президентом Єврокомісії з питань енергетичного союзу Марошем Шефчовичем.
“Домовились про залучення 100 млн євро з боку наших європейських партнерів – цільових коштів, які дадуть можливість наповнити Фонд та розпочати фінансування конкретних проектів з енергоефективності”, – зазначив Гройсман.
Водночас він додав, що практичні перемовини щодо фінансової підтримки Брюсселя цього проекту будуть продовжені найближчим часом, зокрема, під час візиту Шефчовича до Києва, який відбудеться, за його словами, у середині вересня.
“Створення Фонду енергоефективності – один з пріоритетів нашого уряду. У нас все готово для запуску цього проекту – прийняті необхідні законодавчі акти, підготовлено і погоджено відповідні установчі документи”, – підкреслив Прем’єр-міністр.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас