Міністр інфраструктури розраховує на прихід в Україну трьох авіакомпаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр інфраструктури розраховує на прихід в Україну трьох авіакомпаній

Фондовий ринок
476
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян розраховує, що в наступному році в Україну прийдуть авіакомпанії EasyJet, Eurowings і Ryanair.
Про це сказав міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ході зустрічі з бізнесом в Європейській Бізнес Асоціації (ЄБА).
“Я дуже сподіваюся, що в наступному році ми зможемо вітати в Україні як компанію Ryanair, так і компанії EasyJet, Eurowings. Тому що це не тільки дешеві польоти для українців, але й залучення туристів у країну”, – сказав він.
За словами міністра, втрати для аеропорту “Бориспіль” від приходу авіакомпанії Ryanair вигадані. “Коли говорять про потенційні, а насправді гіперболізовані і вигадані втрати для аеропорту “Бориспіль”, то забувають, що кожен турист привозить в казну країни 300-1000 доларів”, – зазначив Омелян.

Довідка Finance.ua

  • 15 березня найбільший лоукостер Європи – ірландська авіакомпанія Ryanair заявила про відкриття з 30 жовтня 2017 року 11 рейсів з Києва та Львова.
  • 10 липня генеральний директор аеропорту “Бориспіль” Павло Рябікін заявив, що в разі підписання контракту Ryanair аеропорт щорічно буде недоотримувати 2 мільярди гривень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас