Новий CEO Uber планує IPO компанії в найближчі 18-36 місяців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий CEO Uber планує IPO компанії в найближчі 18-36 місяців

Фондовий ринок
116
Новий CEO американського сервісу із замовлення таксі Uber Technologies Inc. Дара Хосровшахі планує вивести компанію на IPO протягом найближчих 18-36 місяців, заявив він на своїй першій зустрічі з працівниками в середу.
Як повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерело, присутнє на зустрічі, Д. Хосровшахі дав зрозуміти, що це не жорсткий дедлайн, а швидше орієнтир.
За цей час 48-річному бізнесмену, який прийшов у Uber з сервісу з бронювання готелів та квитків Expedia, доведеться вирішити відразу кілька складних завдань – від виведення компанії на прибутковий рівень (в 2016 році скоригований збиток Uber склав $2,8 млрд) до зміни корпоративної культури. Через останній пункт компанія неодноразово опинялася в центрі скандалів, і через це у відставку з посади CEO пішов її засновник Тревіс Каланік.
З моменту створення у 2008 році Uber залучив близько $15 млрд боргового та часткового фінансування. З цієї суми у компанії залишилося близько $7 млрд. Вартість компанії оцінюється в $68 млрд.

Довідка Finance.ua

  • Uber – міжнародна технологічна компанія, що розробляє мобільні сервіси з виклику автомобілів з персональним водієм. Компанія надає послуги у більш ніж 570 містах майже в 70 країнах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас