У Британії дрони доставлятимуть товари з аптек — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії дрони доставлятимуть товари з аптек

Технології&Авто
177
Більше не доведеться переживати почуття сорому, приходячи в аптеку за презервативами або віагрою. Британська фармацевтична компанія MedExpress збирається доставляти їх пацієнтам прямо додому за допомогою дронів, пише The Telegraph.
MedExpress вже робить доставку окремих видів ліків (переважно контрацептивів) дронами. Випробування проходили в місті Бродстерс, графство Кент, в контрольованих умовах. Тепер MedExpress веде переговори з Генеральною фармацевтичною радою Великобританії, щоб поширити послугу доставки на всі аптеки країни і будь-які ліки.
У Британії жінки і дівчатка-підлітки, які купують протизаплідні таблетки, змушені миритися з моралями аптекарів і нав’язаними консультаціями щодо безпечного статевого життя. У результаті деякі з них взагалі відмовлялися від купівлі препарату. Доставка ліків вирішує цю проблему, а дрони роблять її швидкої. Дуейн Д’Суза, керуючий директор MedExpress, також зазначив, що доставка буде особливо привабливою для людей, які живуть у віддалених районах, які часто не можуть потрапити в аптеку.
«Зростання штучного інтелекту, поряд з автономною доставкою та іншими складними технологіями, надає широкі можливості для таких підприємств, як MedExpress, для випробування низки зручних варіантів обслуговування клієнтів. Віагра буде доставлятися ​​непомітно, а в чеках та банківських виписках буде видалена деталізація покупки», — розповів Д’Суза.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас