Duke Energy інвестує $6 млрд у чисту енергетику Флориди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Duke Energy інвестує $6 млрд у чисту енергетику Флориди

Енергетика
172
Енергетична компанія Duke Energy Florida уклала угоду з владою Флориди, згідно з якою протягом 4 років вона надасть майже $6 млрд інвестицій на розвиток чистої енергетики в штаті, повідомляє Greentech Media. В результаті у Флориді не побудують одну із запланованих АЕС.
Інвестиції будуть вкладені в 700 МВт нових потужностей сонячних електростанцій, 50-мегаватну установку для зберігання енергії, 500 зарядних пристроїв для електромобілів і інтелектуальних лічильників та модернізацію електромереж у всьому штаті. 700 МВт сонячної енергії — це на порядок більше, ніж поточні показники сонячної енергетики Флориди.
Зберігання енергії у Флориді донедавна здійснювали за пілотними проектами. Але в минулому році дві найбільші компанії з надання комунальних послуг, Duke і Florida Power & Light, взяли на себе проекти потужністю в кілька мегават. Duke Energy Florida не повідомляє подробиць про те, як вона планує створити сховище енергії на 50 МВт, її попередній досвід включає в себе 100-кіловаттну систему сонячних батарей в Університеті Південної Флориди в 2015 році.
Компанія як і раніше отримує більшу частину електрики від природного газу, вугілля і атомних електростанцій, вітрова енергія становить 1% в її енергобалансі, а сонячна — всього 0,5%. Але це співвідношення повинно змінитися протягом наступних чотирьох років. Якщо проект переведення Флориди на чисту енергетику буде вдалим, то Duke Energy спробує втілити його і в інших штатах.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас