Омелян зустрівся з головою одного з найбільших світових портових операторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян зустрівся з головою одного з найбільших світових портових операторів

Фондовий ринок
299
Міністр інфраструктури Володимир Омелян разом з командою провели зустріч з делегацією однієї з найбільших термінальних компаній в світі Hutchison Ports (Гонконг) на чолі з її головним виконавчим директором Клеменсом Ченгом.
“Вчора ми підписали меморандум з компанією Bunge, яка буде інвестувати в розвиток інфраструктури Миколаївського порту. Сьогодні ми вітаємо в Україні найкращу авіакомпанію світу Qatar Airways. Сподіваюся, вже до кінця року ми зможемо привітати і одного з найбільших світових портових операторів Hutchison Ports в Україні”, – заявив міністр під час зустрічі.
Він додав, що візит в Україну компаній, представлених на глобальному рівні, є маркером і для іншого великого міжнародного бізнесу про те, що вкладення інвестицій сюди – це надійно і безпечно.
“Крім того, це можливість для України зробити не крок, а стрибок у розвитку транспортного сектору, залучити вантаж, перейти на нові технології і нову філософію ведення бізнесу”, – висловив сподівання міністр інфраструктури.
Нагадаємо, Hutchison Ports проявляє інтерес до Чорноморського морського порту, делегація компанії в травні вже побувала там з візитом.
В кінці 2016 року Hutchison Ports у Великобританії підписала меморандум про взаєморозуміння з ДП “Морський торговельний порт Чорноморськ”.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас