За 8 місяців відремонтовано лише третину з обіцяних Омеляном 2,5 тисяч кілометрів доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За 8 місяців відремонтовано лише третину з обіцяних Омеляном 2,5 тисяч кілометрів доріг

Казна та Політика
323
Сезон дорожніх робіт потроху добігає кінця, однак у працівників «Укравтодору» більша частина робіт, запланованих на 2017 рік, все ще попереду.
Такий висновок можна зробити з того, що, згідно з повідомленням Міністерства інфраструктури, станом на 18 серпня проведено поточний середній ремонт 756 км доріг, пише «Слово і Діло».
«За оперативними даними «Укравтодору», станом на 18 серпня 2017 року в межах наявного фінансування проведено поточний середній ремонт на 756 км автодоріг загального користування», – звітують у відомстві.
Там також зазначають, що в минулому році в цей час через затягування тендерів ремонт доріг в країні тільки розпочався. Однак це не є виправданням для міністра інфраструктури Володимира Омеляна, який у січні пообіцяв, що до 2017 року будуть відремонтовані 2,5 тис. км доріг.
Таким чином, враховуючи те, що на даний момент виконано лише третину з анонсованих міністром робіт, Автодору доведеться працювати дуже швидкими темпами, щоб встигнути виконати план міністра до сезонного погіршення погодних умов.

Довідка Finance.UA:

  • Щорічно вартість ремонтних робіт на автошляхах України оцінюється в 60 млрд гривень.
  • За рейтингом якості доріг The World Economic Forum, Україна посідає 137 місце з 144.
За матеріалами:
Слово і Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас