До 2030 року відновлювана енергія забезпечить 25% потреб Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До 2030 року відновлювана енергія забезпечить 25% потреб Індії

Енергетика
276
У новій доповіді Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії зроблено висновок про те, що до 2030 року Індія зможе задовольнити чверть свого попиту на електроенергію за допомогою відновлюваних джерел, повідомляє Clean Technica.
Дослідження, опубліковане Міжнародним агентством з відновлюваних джерел енергії (IRENA), показало, що досягнення такого результату призведе до економії в 12 разів більшої кількості коштів, ніж витрати, які будуть потрібні на розвиток відновлюваної енергетики в Індії. Багато побоювань з приводу переходу на чисту енергію були викликані залежністю Індії від викопного палива – вона є другою країною в світі за попитом на вугілля після Китаю. Але індійський уряд обрав шлях розвитку відновлюваних джерел енергії.
Структура відновлюваної енергетики Індії до 2030 року виглядатиме так: сонячна енергія – 16% генерації, слідом йде вітрова енергетика – 14% і гідроенергетика – 7%. Однак провідним джерелом стануть різні форми біопалива, на які припадатиме 62% кінцевого використання відновлюваної енергії до 2030 року.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас