Марк К'юбан інвестував у венчурний криптовалютний фонд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Марк К'юбан інвестував у венчурний криптовалютний фонд

Фінтех і Картки
517
Мільярдер Марк К’юбан вважає біткойн бульбашкою і навіть обвалив ціну криптовалюти, а потім раптово пообіцяв інвестувати в ICO. Тепер стало відомо, що непередбачуваний підприємець вклав гроші в венчурний криптовалютний фонд 1confirmation, створений колишнім співробітником біржі Coinbase.
За даними Forbes, криптовалютний венчурний фонд 1confirmation збирається залучити $20 млн на свій розвиток. Творець компанії Нік Томейно раніше працював в Coinbase, а тепер вирішив освоїти інноваційний підхід до інвестицій.
Фонд 1confirmation планує укладати з компаніями «стандартний договір про майбутні токени» (SAFT), який юридично зобов’язує їх випускати токени в майбутньому, а також «стандартний договір конвертованої позики» (SAFE). Як повідомляє CoinDesk, на першому етапі фонд витратить $100 000-$500 000 на SAFT і SAFE.
Фонд Томейно буде інвестувати як у компанії, що розробляють нові блокчейн-продукти, так і в токени. Творець 1confirmation обіцяє підтримувати стартапи, які проводять ICO не з метою фандарайзингу, а з метою створення нових продуктів в умовах нової токен-економіки.
Марк К’юбан високо оцінив проект Томейно. У листі Forbes мільярдер заявив: «Я вважаю, що Нік розумний і розбирається в цій сфері. Для мене 1confirmation – ще одна можливість дізнатися більше про [ринок криптовалют]».
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас