Киян попереджають про помилки в липневих платіжках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киян попереджають про помилки в липневих платіжках

Особисті фінанси
1767
Нарахування за послуги водопостачання та водовідведення у деяких платіжних повідомленнях за липень у Києві можуть не відповідати фактичним обсягам споживання за рахунок системних збоїв в деяких банках.
Про це попереджає Київська міська державна адміністрація.
“Нарахування за послуги водопостачання та водовідведення у деяких платіжних повідомленнях за липень можуть не відповідати фактичним обсягам споживання. Це може бути викликано системним збоєм в деяких банківських установах під час внесення даних показань лічильників”, – йдеться в повідомленні.
У разі невідповідності киян просять звертатися в будь-який з 9 районних центрів комунального сервісу (ЦКШ), які приймають споживачів, незалежно від місця проживання 6 днів на тиждень, включаючи суботу.
У повідомленні зазначено, що у всіх районах міста діє близько 60 додаткових точок обслуговування. Отримати консультацію і вирішити питання з нарахуванням можна в центрах обслуговування «Київводоканалу».
У свою чергу у «Київводоканалі» наголошують, що у випадку неточності з нарахуваннями в платіжці необхідно розрахуватися за послугу згідно з фактичним споживанням, вказавши у графі до сплати суму, яка відповідає реальним обсягам, помноженим на діючий тариф.
Як повідомлялося, згідно з законом «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», який набув чинності 2 серпня, абоненти повинні надавати постачальникам показання приладів обліку. Оплата приймається до 31 серпня включно.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас