"Вправте їм мізки": Гройсман обіцяє "знести" контролюючі органи, які заважають бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Вправте їм мізки": Гройсман обіцяє "знести" контролюючі органи, які заважають бізнесу

Казна та Політика
1462
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяє “знести” контролюючі органи та інші структури, які створюють тиск на бізнес.
Про це глава уряду заявив на засіданні уряду в п’ятницю.
“Зловживання з боку чиновників, монополістів, контролюючих структур терпіти не збираюся. Я про це кажу абсолютно відверто. Якщо потрібно буде знести контролюючі структури, або будь-які інші структури, я очолю це рух в країні. Тому що ніхто нікому не дозволяв тиснути на бізнес”, – сказав прем’єр.
За словами Гройсмана, скарги бізнесу надходять на роботу Державної фіскальної служби, процедуру надання земель та видачу дозволів на будівництво, тиск силових структур і складність підключення до електромереж, яке контролюють монополісти.
“Я закликаю всіх міністрів: поговоріть зі своїми структурами, усіма. Вправте їм мізки. Чиновникам, земельникам, будівельникам – всім. Поліцейським, податківцям, прокурорам, СБУшникам. Тому що люди про це прямо говорять сьогодні на місцях, на цьому потрібно поставити крапку”, – сказав прем’єр.
Також глава уряду зазначив, що після візиту в Дніпро на цьому тижні обговорив з президентом ситуацію з тиском на бізнес з боку державних органів.
“У нас була тривала розмова з президентом. Позиція президента чітка – всі ті, хто буде заважати бізнесу, – вороги”, – підкреслив Гройсман.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас