Повідомили, коли в аеропорту Бориспіль почне працювати багаторівневий паркінг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повідомили, коли в аеропорту Бориспіль почне працювати багаторівневий паркінг

Казна та Політика
1403
До кінця 2018 року в аеропорту Бориспіль почне працювати багаторівневий паркінг біля терміналу D.
Про це заявив комерційний директор повітряної гавані Георгій Зубко.
Будівництво паркінгу буде вестися в дві черги.
“Паркінг буде розбитий на дві черги: перша – центральний блок і південна, друга – північна частина. Перша черга повинна бути запущена не пізніше літньої навігації. Це дві третини від загального даного об’єкта, це 1019 паркомісць”, – зазначив Зубко.
Згідно з проектом, повна потужність паркінгу після введення в експлуатацію другої черги в кінці 2018 року збільшиться до понад 2000 паркомісць. Така кількість є величезною для аеропорту, тому, за словами Геннадія Зубка, проект другої черги може бути переглянутий.
“Швидше за все, там з’явиться повноцінний автовокзал. На першому поверсі будуть перони для автобусів. Також будуть офісні і торгові площі. Можливо, це буде якийсь готельний комплекс. Площі дозволяють нам це робити і ми над цим працюємо”, – уточнив комерційний директор аеропорту Бориспіль.
Нагадаємо, що будівництво паркінгу почалося в 2011 році, воно тривало до 2014 року. Потім роботи були зупинені. Зараз керівництво намагається довести проект до логічного завершення. Раніше повідомлялося, що багаторівневий паркінг у Борисполі буде завершено до кінця 2017 року.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас