Гройсман доручив Насалику якнайшвидше розрахуватися з шахтарями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман доручив Насалику якнайшвидше розрахуватися з шахтарями

Казна та Політика
224
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман доручив міністру енергетики та вугільної промисловості України Ігорю Насалику вжити заходів щодо якнайшвидшого погашення заборгованостей із зарплати шахтарям.
Про це Гройсман сказав під час селекторної наради з питань підготовки до майбутнього опалювального сезону у ході робочої поїздки до Миколаївської області.
«Ігоре Степановичу (Насалик – ред.), я даю доручення вам вжити заходи, аби погасити заборгованість у рамках бюджетних призначень по всій країні, там, де вона виникла для шахтарів. Будь ласка, займіться цим питанням», – сказав Гройсман.
Що ж стосується заробітних плат освітянам бюджетної сфери, наголосив Прем’єр-міністр, то гідна зарплата для українського вчителя є пріоритетом для влади. «Ми будемо все робити для того, щоб зберегти темпи підвищення. Я ще не можу говорити, який саме відсоток буде підвищення, але ми точно будемо у проекті бюджету на 2018 рік захищати позицію українського вчителя», – запевнив Глава уряду.
За його словами, в Кабінеті міністрів також розраховують на вдале проведення реформи у сфері охорони здоров’я, адже це відкриє можливість до підвищення заробітних плат українським лікарям.
«Всі питання по заробітній платі треба відпрацювати», – наголосив Прем’єр-міністр.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас