День Фінансів.юа, 16 серпня: субсидія без прописки, спецпенсії і витрати на нардепів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа, 16 серпня: субсидія без прописки, спецпенсії і витрати на нардепів

591
В середу, 16 серпня, особливо жваво обговорювалися чужі зарплати, пенсії, і навіть будинки.
Чи на багато їсть? Всі ми пам’ятаємо недавні слова міністра соціальної політики щодо “ненажерливості українців”. Сьогодні ж кожен з нас може дізнатися, що в змозі дозволити собі сам Рева. Все тому, що в Кабміні озвучили зарплату міністра.
Спецпенсії. Чи потрібні вони державним службовцям, народним депутатам, прокурорам, суддям і іншим? Думку українців з цього приводу можна дізнатися завдяки проведеному центром «Соціальний моніторинг» опитуванню.
Скільки коштує депутат для народу? Цікаво, що один законопроект у ВР в середньому обходиться в 423,6 тис. грн, а зарплатний фонд Верховної Ради України в цьому році становить 548,4 млн грн. Але найцікавіше – вдалося підрахувати, скільки витрачає за рік на утримання Ради середньостатистичний українець.
Мільйонери на Закарпатті. Головне управління ДФС в Закарпатській області повідомило, скільки ж мільйонерів “носить” регіон. Зазначимо, що найбільше доходів громадяни-багатії отримували від успадкованого або подарованого майна.
Арешт квартири і будинку міністра. Печерський райсуд Києва заарештував квартиру та житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Насалика за клопотанням бізнесмена, президента футбольного клубу “Карпати” (Львів) Петра Димінського. Початок цієї історії був 2014 року, саме тоді, згідно з повідомленнями ЗМІ, Насалик позичив 3,3 млн доларів у Димінського.
P. s.
Якщо ви любите рахувати чужі гроші, але поки що самі без роботи, можливо, вас порадують нові дані Держстату. Там запевняють, що рівень безробіття в Україні падає.
Цікава новина є і для тих, хто хоче отримувати субсидію, незважаючи на відсутність прописки. Сьогодні всі тонкощі розкрив Урядовий портал.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас