"Запит грошей" від MOSST Payments: зручно, вигідно, легко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Запит грошей" від MOSST Payments: зручно, вигідно, легко

Особисті фінанси
360
В епоху активного розвитку “економіки спільного користування” (sharing economy) і неймовірного успіху Uber, Airbnb і BlaBlaCar кожен успішний продукт повинен давати можливість своїм користувачам брати участь у житті один одного, полегшуючи їх взаємодію між собою. На цьому судженні побудована модель краудфандингу, що довела свою успішність, воно ж спонукало розробників програми MOSST Грошові перекази доповнити функціонал програми послугою “Запит грошей”.
Коротко про послугу, доступну зареєстрованим користувачам програми. Користувач, якому потрібні кошти для досягнення тієї чи іншої мети, може обрати зі списку контактів своїх знайомих та надіслати їм запит, в якому вказати мету збирання коштів і, за бажання, необхідну суму. Платник, у свою чергу, може з легкістю відправити кошти: для цього необхідно всього лише вибрати платіжну картку.
Зручна і легка в реалізації послуга “Запит грошей” – це реальний інструмент інтерфейсу взаємодії, який вирішує величезну кількість проблем, що раніше існували на ринку. Так, одержувач, формуючи свій запит, спочатку вказує назву платежу і його опис (мета, опис, інша інформація) – зникає необхідність пояснювати кожному, навіщо потрібні гроші. Цієї ж миті він вказує картку, на яку будуть приходити перекази, що вирішує проблему помилок при відправленні.
"Запит грошей" від MOSST Payments: зручно, вигідно, легко
Крім того, послуга “Запит грошей” є – підтверджено досвідним шляхом – зручною і корисною в наступних ситуаціях:
1. Збирання “обов’язкових” грошей
Зібрати гроші на подарунок колезі, з нагоди Дня народження, весілля або народження дитини – завдання непросте. Особливо якщо у відділі або компанії працює багато людей. Процес відтепер став легким і зрозумілим: відповідальний співробітник створює запит з відповідною назвою і розсилає повідомлення всім колегам з вказаною сумою переказу: не більше, не менше. Маючи такий запит, набагато складніше забути здати гроші.
2. Позичання
Послуга “Запит грошей” дозволяє оптимізувати питання користувальницького мікрокредитування. По-перше, кредитору немає необхідності робити зайві рухи: знімати гроші, зустрічатися або формувати переказ тощо. Просто одне повідомлення, з якого вже можна формувати переказ, лише визначившись зі своєю карткою. По-друге, оскільки обидва учасники угоди є зареєстрованими учасниками системи, вся інформація про транзакції збережеться і не дозволить одержувачу відмовитися від повернення. Крім того, за допомогою цієї послуги кредитор може вчасно запитати свої кошти назад.
3. Збирання на ідею
Безпосередня реалізація ідеї краудфандингу. Одержувач коштів указує в назві запиту зрозумілу мету, на яку збирає кошти – і розсилає прохання. Прозора звітність про отримання коштів дозволяє відстежувати процес, а власний звук додатку не дасть пропустити надходження коштів на рахунок.
4. Інтернет-торгівля
Послуга “Запит грошей” є успішним та клієнтоорієнтованим рішенням для фрілансерів, які знаходять покупців через онлайн-дошки оголошень або, наприклад, через сервіси з продажу товарів ручної роботи. Після досягнення домовленості з покупцем вони можуть просто сформувати запит та відправити практично через будь-який канал комунікації (включаючи і внутрішньосистемний MOSST-тег). Клієнту не потрібно робити практично нічого, тільки сформувати переказ у відповідь на запит.
Звісно, перерахованими вище способами використання послуги “Запит грошей” не обмежується. Вона функціональна і зручна в благодійних цілях, для довгострокових і короткострокових проектів, для будь-яких типів переказів, для всіх транзакцій, що вимагають прозорої звітності. Нова послуга, яка стала частиною програми MOSST Грошові перекази, є втіленням нової економіки і – вже з однієї цієї причини – “приречена на успіх”.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас