В Україні розпочався новий призов в армію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні розпочався новий призов в армію

Казна та Політика
1889
В Україні стартував позачерговий призов в армію, який триватиме до 31 серпня.
Призов молодих людей у віці від 20 до 27 років буде проводитися у зв’язку з недобором в Національну гвардію під час травневого призову. У серпні відберуть приблизно 1000 бійців, яких відправлять на службу в Національну гвардію, передає “Сегодня”.
З кожної області заберуть в армію від 50 до 100 осіб. Так, у Львівській області призовуть 53 бійця, а в Дніпропетровській – 95 осіб. Як зазначили в Харківській облдержадміністрації, як і раніше, відправляти в зону бойових дій призовників не будуть.
“Десь місяць вони будуть проходити навчання із загальновійськових дисциплін. Далі піде спеціальна підготовка, після чого вони будуть виконувати функції із забезпечення громадського порядку на території Харківської області, а також спеціальні завдання Національної гвардії”, — пояснили в ХОДА.
Нагадаємо, керівники підприємств, навчальних закладів, а також органів місцевого самоврядування зобов’язані будуть самі запрошувати своїх співробітників, студентів та жителів у військкомат, а також подавати списки всіх військовозобов’язаних протягом тижня після їх влаштування на роботу. А ось поліцію звільнили від обов’язку розшукувати і доставляти у військкомати призовників.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас