Висхідний трикутник Bitcoin - огляд ринку криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Висхідний трикутник Bitcoin - огляд ринку криптовалют

Фінтех і Картки
2402
Основною новиною місяці на ринку криптовалют, безумовно, можна назвати поділ біткоїна на дві різні валюти. Цей процес був пов’язаний з відмовою частини майнерів переходити на новий протокол шифрування, що дозволяє знизити час обробки транзакцій, що в свою чергу зможе посилити конкурентні переваги біткоїна відносно найближчих конкурентів.
Новина спочатку подавалася в негативному ключі з боку інформагентств, і ринок у першій половині минулого тижня слідував у фарватері цього інфопприводу, помірно знижуючись, однак не долаючи значущих рівнів підтримки, розташованих поблизу відміток 2600 – 2700$ за монету.
Як повідомляє аналітичний департамент Альпарі, якщо розглядати ситуацію з точки зору класичного теханалізу, то валюта опинилася у висхідному трикутнику, який і був реалізований.
Розвиток ситуація отримала на вихідних, а криптовалютні біржі на відміну від більшості інших проводять торги у вікенд, коли вартість біткоїна перевищила історичний максимум, розташований на рівні 3000$ за монету. На даний момент зростання валюти триває, однак має радше реактивний характер. Ситуація виглядає таким чином: гравці, які змогли подолати опір ведмедів на даному етапі, не можуть вирішити, чи варто продовжувати ралі або є сенс взяти паузу.
Що стосується основних конкурентів криптовалюти з найбільшою капіталізацією, то вони не демонструють настільки вражаючої динаміки і станом на 12:00 понеділка торгуються різноспрямовано. Так, лайткоїн відносно долара США на біржі Gdax сьогодні помірно зростає (0,2%), проте це зростання у будь-який момент загрожує перейти в зниження. Ефір зменшується на 1,16% на тому ж майданчику після зростання у вихідні, яке, втім, не було настільки вражаючим, як у біткоїна.
Рипл на біржі Poloniex продовжує залишатися у вузькому діапазоні 0,16 – 0,19$ за монету, не роблячи спроб вийти з нього. Його доля бачиться вельми туманною, незважаючи на солідну капіталізацію. Деш на тому ж майданчику робить спроби зростання 0,32% з початку дня і, швидше за все, готується здійснити третє тестування історичних максимумів, розташованих поблизу відміток 205 – 210$ за монету.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас