Клієнтам ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК». Повідомлення про здійснене відступлення прав вимоги за договорами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнтам ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК». Повідомлення про здійснене відступлення прав вимоги за договорами

Особисті фінанси
69
Вітаємо вас серед клієнтів Публічного акціонерного товариства «Кредобанк» (далі – ПАТ «Кредобанк»), одного з найстабільніших банків України, головним інвестором якого є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski.
Повідомляємо про те, що 04 серпня 2017 року між Публічним акціонерним товариством «Платинум Банк» (далі – ПАТ «Платинум Банк») та ПАТ «Кредобанк» укладено договір про відступлення прав вимоги за договорами, укладеними між ПАТ «Платинум Банк» та його клієнтами.
Починаючи з 04 серпня 2017 року новим кредитором за вищевказаним договором є ПАТ «Кредобанк» (місцезнаходження: 79026, м. Львів, вул. Сахарова, 78, код ЄДРПОУ-09807862).
Інформацію про відступлення прав вимоги розміщено на офіційних сайтах ПАТ «Платинум Банк» (www.platinumbank.com.ua) та ПАТ «Кредобанк» (www.kredobank.com.ua).
Просимо всі зобов’язання за вищевказаним договором (включно із простроченими, строковими та майбутніми зобов’язаннями) виконувати в повному обсязі на користь ПАТ «Кредобанк» згідно з умовами договору та вимогами законодавства України.
УВАГА!!! Платежі, здійснені за старими реквізитами в ПАТ «Платинум Банк», після 04.08.2017 року, – не зараховуються до сплати заборгованості. Здійснюйте погашення за новими реквізитами.
У разі виникнення додаткових питань стосовно обслуговування вищевказаного договору просимо звертатися:
З повагою та надією на подальшу співпрацю, ПАТ «Кредобанк».
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас