Акціонери Індустріалбанку та Експрес-банку схвалили злиття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонери Індустріалбанку та Експрес-банку схвалили злиття

Фондовий ринок
303
Сьогодні акціонери затвердили план реорганізації Експрес-банку і приєднання його до Індустріалбанку, а також визначили склад правління об’єднаної фінустанови.
Як повідомляє прес-служба, рішенням акціонерів буде проведена реорганізація Експрес-банку з приєднанням його до Індустріалбанку. Завдяки спрощеній процедурі, визначеній законом «Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків», процес буде пройдений в більш короткі терміни.
Головою правління об’єднаного банку затверджений Михайло Букрєєв. Склад правління буде сформований з представників двох банків. До нього увійдуть: Владислав Дідовець, Артем Лазня, Влад Верченко, Інна Завадська та Ірина Мар’янко.
Власний капітал об’єднаного банку складе 1 млрд 352 млн грн, активи — 4 млрд 24 млн грн, а кількість відділень зросте до 125.
«Злиття буде поступовим і пройде на рівні процесів, уніфікації процедур, удосконалення продуктів і сервісів. Ми об’єднуємо найкращі компетенції та досвід співробітників Індустріалбанку та Експрес-банку, щоб створити єдиний банк-лідер з розвинутою інфраструктурою, який стане надійним фінансовим партнером для своїх клієнтів», — заявив голова Індустріалбанку Михайло Букрєєв.
Індустріалбанк та Експрес-банк мають спільну групу акціонерів. Роза Дворецька, Ігор Дворецький і Ганна Дворецька володіють 70% статутного капіталу Індустріалбанку, а в Експрес-банку Розі та Ігорю Дворецьким належить 80% статутного капіталу.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас