День Фінансів.юа, 31 липня: серпень уже на порозі, а разом із ним нові тарифи і ціни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа, 31 липня: серпень уже на порозі, а разом із ним нові тарифи і ціни

1178
Ось і закінчується другий місяць літа, а вже з завтрашнього дня разом із серпнем як фізосіб, так і компанії можуть чекати нові тарифи і ціни.
  • Так, компанія “Нова пошта” вже повідомила корпоративних клієнтів про підвищення тарифів на доставку по Україні з 1 серпня. Компанія переглянула тарифи на всі види відправлень категорії “Документи” і “Посилки” у всіх вагових діапазонах, крім “до 15 кг” і “до 20 кг”.
  • Чи піднімуть? Поки не ясно до кінця, але в Кабміні кажуть, що підтримують введення “стимулюючих “тарифів на електроенергію. “Уряд поділяє думку про необхідність енергомодернізації обленерго і залучення інвестицій в розвиток електричних мереж. Але це в жодному разі не повинно робитися за рахунок українців у вигляді збільшених тарифів на електроенергію. Нормативну базу, напрацьовану НКРЕКП для введення стимулюючого тарифоутворення, варто ретельно вивчити і при необхідності доопрацювати”, – заявили в Кабміні.
  • Поки в українському парламенті «канікули», подорожчання алкоголю не передбачається. Але у вересні ситуація може змінитися. Нещодавно у Верховній Раді зареєстрували законопроект, який передбачає підвищення ставок акцизного податку на алкоголь і сигарети на 11,2%.
  • Нагадаємо, київське метро “вирішило” не чекати серпня, а подорожчало ще 15 липня. Але 1 серпня для столичного метрополітену і його користувачів також стане неабияким днем. Все тому, що з 1 серпня метро в Києві переходить на сині жетони, зелені можна використовувати до кінця доби.
P.s. Що цікаво, незважаючи на збільшення тарифів і цін, протягом першого півріччя 2017 українці стали платити більше податків. До бюджету надійшло 77,7 млрд грн податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). На підтримку армії платники перерахували майже 7 млрд грн військового збору. Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) забезпечено в сумі 84,3 млрд грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас