У пенсіонера з РФ вкрали у банку Іспанії $1,5 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У пенсіонера з РФ вкрали у банку Іспанії $1,5 млн

Особисті фінанси
1641
Цивільна гвардія Іспанії затримала в іспанському місті Альмораді співробітницю одного з банків країни за підозрою в шахрайстві. Слідство вважає, що 51-річна іспанка привласнила $1,5 млн, що належать 80-річному громадянину Росії, який був клієнтом банку протягом 25 років.
Жінку підозрюють у банківському шахрайстві і підробленні документів, повідомляє ТАСС. Розслідування почалося приблизно місяць тому, коли росіянин звернувся до іспанської Громадянської гвардії. Чоловік заявив, що за 25 років співробітниця банку змогла вкрасти з його рахунку близько $1,5 млн.
У правоохоронних органах Іспанії зазначили, що громадянин Росії лише в рідкісних випадках запитував виписки зі свого банківського рахунку, проте в червні вирішив перевести кошти в іншу фінансову установу.
Після ознайомлення з докладним звітом про стан банківського рахунку росіянин виявив, що частина грошей відсутня. В ході розслідування встановлено, що декілька грошових переказів здійснено, коли власник рахунку перебував у Росії і не міг особисто схвалити подібні операції.
Щоразу, коли чоловік вирушав до Росії, кошти на його рахунку зменшувалися. Коли росіянин все ж просив виписки, співробітниця банку надавала йому підроблені документи.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас