У російському Сбербанку стався платіжний збій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У російському Сбербанку стався платіжний збій

Фондовий ринок
1093
Вранці 31 липня у клієнтів Сбербанку в Росії виникли проблеми з проведенням операцій за допомогою системи «Сбербанк Онлайн» і банківських карток. Користувачі скаржилися на неможливість провести платежі за картками і здійснити онлайн-платежі. Про це повідомляє РБК.
Проблеми спостерігалися в різних регіонах країни. Так, у Москві було неможливо перевести гроші з картки на картку через систему «Сбербанк Онлайн». За даними Ura.ru, у Свердловській і Челябінській областях у власників карток Сбербанку виникли проблеми з оплатою товарів у магазинах.
У Хабаровську, як повідомляє видання Khabara.ru, багато хто не міг отримати гроші в банкоматах і провести оплату через термінали. При цьому банкомати Сбербанку працювали з картками інших банків.
Повідомлення про проблеми зі Сбербанком також надходили з Башкирії, Тверської, Іркутської, Амурської, Новосибірської, Кемеровської, Томської областей, Краснодарського, Алтайського, Красноярського країв.
У прес-службі Сбербанку визнали наявність збою, вказавши, що в даний час неполадки усунуто.
«Сьогодні вранці у деяких клієнтів могли спостерігатися тимчасові труднощі при використанні банківських карток. Зараз обслуговування ведеться в звичайному режимі», — повідомив співрозмовник РБК.
Про причини збою в Сбербанку не повідомили.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас