НАЗК повідомили, чи були порушення у декларації Гройсмана — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАЗК повідомили, чи були порушення у декларації Гройсмана

Казна та Політика
176
У деклараціях глави уряду Володимира Гройсмана та Міністра аграрної політики та продовольства Тараса Кутового порушення відсутні.
У деклараціях інших суб’єктів декларування більшість порушень стосуються ст. 46 ЗУ “Про попередження корупції”: неповнота відображення доходів (п. 7, ч. 1 ст. 46), неповне відображення відомостей про наявні грошові активи (п. 8 ч. 1 ст. 46), фінансові зобов’язання (п. 9 ч. 1 ст. 46), витрати і угоди, здійснені в звітному періоді (п. 10 ч. 1, ст. 46) та ін.
За результатами перевірки були виявлені порушення в декларації судді Вищого адміністративного суду України Анатолія Єрьоміна: він подав недостовірні відомості на суму, що не перевищує 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб. НАЗК вирішило винести розпорядження відповідно до пункту 5 Розділ IV “Порядок проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування”, затвердженого рішенням Національного агентства від 10.02.2017 № 56.
За результатами перевірки декларацій інших посадових осіб складу корупційних правопорушень або правопорушень, пов’язаних з корупцією, конфлікту інтересів, ознак незаконного збагачення не встановлено. Зазначимо, що точність оцінки задекларованих активів відповідає даним, отриманим з наявних джерел.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас