У Каліфорнії Tesla Model 3 обійдеться в $25 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Каліфорнії Tesla Model 3 обійдеться в $25 тисяч

Фондовий ринок
1147
Tesla запускала Model 3, щоб конкурувати з іншими марками в низькому ціновому сегменті без будь-яких додаткових субсидій. Але це не означає, що субсидії скасовуються зовсім. Офіційна ціна електромобіля починається з $35 тисяч, але після субсидій і податкових відрахувань покупцям вона може дістатися всього за $25 тисяч, пише Electrek.
Tesla Model 3 офіційно включили в список автомобілів, які підходять для програми з очищення повітря в Каліфорнії – California Air Resources Board’s Clean Vehicle Rebate Project (CVRP). Для покупців це означає можливість отримати Model 3 за $25 тисяч. програма має певні умови, частина покупців зможе отримати автомобіль навіть дешевше, але основній масі автомобіль дістанеться саме за цією ціною.
Це не пряма знижка. Автомобіль доведеться купити за повною ціною. А знижка буде представлена у вигляді податкових послаблень і повернення вартості – фактично людина заплатить на $7500 менше податків, а $2500. отримає по CVRP. При цьому людям з невеликим доходом по CVRP передбачена велика виплата: так, при зарплаті менше $35 тисяч – за програмою повернуть $4500. Проте такий механізм, як і раніше, складний. І хоча виплати поки були стабільними, це складніше від прямої знижки. Але зараз в США розробляється нова програма вартістю $3 млрд. Вона надаватиме прямі знижки на електромобілі. Їх розмір поки невідомий.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас