Google планує відмовитися від функції "живого пошуку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google планує відмовитися від функції "живого пошуку"

Фондовий ринок
1049
Американська корпорація Google в своєму пошуковику має намір відмовитися від функції “живого пошуку”. Про це повідомляє Search Engine Land.
Зазначимо, що, за даними на сайті служби підтримки Google “живий пошук” намагається вгадати ваш пошуковий запит і починає показувати результати.
Якщо результати вас не влаштовують, продовжуйте вводити текст, і вони будуть оновлюватися автоматично. “Ми запустили Google Instant в 2010 році з метою надання нашим користувачам інформації якомога швидше, особливо, коли вони працювали з настільними пристроями. Відтоді більшість пошукових операцій відбувається з мобільних пристроїв… Маючи це на увазі, ми вирішили відмовитися від Google Instant щоб зосередитися на способах зробити пошук ще швидшим і більш гнучким на всіх пристроях”, – йдеться в повідомленні.
У Google уточнили, що після скасування такої функції результати пошуку будуть завантажуватися тільки після натискання користувачем відповідної кнопки. Використання Google Instant в основному на мобільних пристроях передбачає, на думку представника компанії, різні обмеження, тому від цієї функції вирішено відмовитися.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас