«Антонов» пояснив нюанси рішення Кабміну про свою ліквідацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Антонов» пояснив нюанси рішення Кабміну про свою ліквідацію

Фондовий ринок
2241
Представники державного концерну «Антонов» повідомлення про рішення Кабміну ліквідувати авіапідприємство назвали таким, що «не зовсім відповідає дійсності».
Як відомо, раніше було опубліковано постанову Кабміну від 19 липня «Про ліквідацію державного авіабудівного концерну «Антонов» і визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України».
Зокрема, в прес-службі «Антонова» зазначили, що «інформація про ліквідацію, поширена в ЗМІ, не зовсім відповідає дійсності»: постанова про ліквідацію підприємства дійсно є, але це не означає, що воно перейде під управління «Укроборонпрому».
«Постанова стосується рішення про ліквідацію Державного концерну «Антонов». До складу концерну входили три підприємства: Державне підприємство «Антонов», «Харківський авіаційний завод» (ХДАВП) і Державне підприємство «Завод 410 цивільної авіації».
У 2015 році з метою підвищення ефективності авіаційної галузі урядом України було прийнято рішення передати Державне підприємство «Антонов», ХДАВП і «Завод 410» (тобто всі три підприємства концерну «Антонов») в управління Державного концерну «Укроборонпром», – повідомили в «Антонові».
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас