Укрнафта шукає інвесторів для п'яти проектів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрнафта шукає інвесторів для п'яти проектів

Фондовий ринок
271
Відповідно до стратегії розвитку ПАТ «Укрнафта» на 2017-2025 роки, компанія шукає інвесторів на участь у п’яти проектах в галузі видобутку, буріння і переробки газу. Очікується зібрати заявки від інвесторів до 30 вересня.
Про це інформує прес-служба Укрнафти.
«ПАТ «Укрнафта» запрошує потенційних інвесторів розглянути участь у п’яти інвестпроектах в галузі видобутку, буріння і переробки газу. «Укрнафта» передбачає зібрати заявки від інвесторів до 30 вересня», – йдеться в повідомленні.
Нова стратегія розвитку «ПАТ «Укрнафта» на 2017-2025 роки передбачає істотне зростання інвестицій до $1,7 млрд. Ця сума включає як внутрішні ресурси, так і зовнішні інвестиції.
«Найбільша нафтовидобувна компанія України, на частку якої припадає понад 90% запасів нафти і 70% видобутку нафти, до 2025 року планує подвоїти річний видобуток нафти до 21 млн барелів або 3 млн тонн і на 50% збільшити видобуток газу до 65 млрд футів куб або 1.9 млрд м куб.», – зауважують в Укрнафті.
Як повідомляють у компанії, перші три проекти передбачають збільшення видобутку нафти і газу на Бориславському, Битків-Бабчинському і Рудовсько-Червонозаводському родовищах і включають буріння нових вертикальних свердловин і бічних стовбурів, операції з гідророзриву пласта й інтенсифікації видобутку, а також модернізацію інфраструктури. Два інших проекти стосуються інвестицій в бурові послуги і нафтові сервіси для задоволення потенційного попиту з боку «Укрнафти», «Укргазвидобування» і приватних компаній, а також модернізацію одного з газопереробних заводів «Укрнафти».
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас