Словаки пропонують запоріжцям сучасний сміттєспалювальний завод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Словаки пропонують запоріжцям сучасний сміттєспалювальний завод

Фондовий ринок
744
Словацька компанія IMOP Corporation s.r.o пропонує побудувати сміттєспалювальний завод у Запорізькій області.
Як повідомляє департамент інформдіяльності і комунікацій зі ЗМІ Запорізької ОДА, з відповідною пропозицією представники словацької компанії звернулися до голови ЗОДА Костянтина Бриля.
«Голова ЗОДА Костянтин Бриль провів зустріч з представниками компанії Corporation s.r.o (Словаччина). Сторони обговорили можливості будівництва сміттєспалювального заводу на території Запорізької області. Як наголосив Костянтин Бриль, для впровадження в життя такого проекту, враховуючи децентралізацію і створення у регіоні об’єднаних територіальних громад, область має вибрати одну пілотну територію і на її базі реалізувати проект. При цьому, як базу можна розглядати Мелітополь, Бердянськ та інші великі міста регіону», – повідомляє ЗОДА.
За даними відомства, представники словацької фірми пропонують побудувати в Запорізькому регіоні сміттєспалювальний завод за новими технологіями: підприємство, яке не лише утилізуватиме тверді побутові відходи, але й вироблятиме електроенергію, теплову енергію, а також золу для наповнення дорожнього полотна, шлакоблоки тощо.
Згідно з відкритими джерелами, словацька компанія з назвою IMOP Corporation s.r.o зареєстрована в 2016 р., має єдиного засновника, власний капітал в 4 458 євро і закінчила 2016 рік зі збитками в розмірі – 542 євро.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас