ПриватБанк стане партнером Мінфіну в створенні єдиної системи верифікації бюджетних виплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк стане партнером Мінфіну в створенні єдиної системи верифікації бюджетних виплат

Фондовий ринок
514
Націоналізований ПриватБанк (Київ) візьме участь у створенні єдиної системи верифікації бюджетних виплат, повідомляється в прес-релізі фінустанови.
Згідно з повідомленням, у четвер Міністерство фінансів України і ПриватБанк підписали меморандум про співпрацю, який дозволить використовувати напрацювання і технології банку в IT-галузі для створення в країні єдиної системи верифікації бюджетних виплат.
Як повідомляється, в ході підписання меморандуму міністр фінансів Олександр Данилюк сказав, що в даний час бюджет щорічно втрачає мільярди гривень через відсутність системи моніторингу використання коштів для виплат пільг, соціальних допомог, субвенцій на надання пільг і субсидій, що зумовлено неузгодженістю існуючих баз даних різних державних органів.
“Наша головна мета – підвищити ефективність системи верифікації бюджетних виплат, що значно заощадить бюджетні кошти. Тому співпраця з ПриватБанком в цьому напрямку для всієї країни є важливою і необхідною”, – цитує прес-служба ПриватБанку О.Данилюка.
Згідно з повідомленням, при розробці Мінфіном єдиної системи верифікації бюджетних виплат будуть використовуватися не тільки вже готові напрацювання ПриватБанку, але і залучатися кваліфіковані фахівці банку для створення нових розробок.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас