З України до Польщі буде їздити більше швидкісних поїздів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З України до Польщі буде їздити більше швидкісних поїздів

Фондовий ринок
990
“Укрзалізниця” планує з’єднати швидкісним рухом з Польщею Вінницьку, Хмельницьку та Тернопільську області.
Про це повідомляє Mind з посиланням на прес-службу “Укрзалізниці”.
Як повідомляється, “Укрзалізниця” планує збільшити інтенсивність на існуючих маршрутах і відкрити нові маршрути до 2025 року. Для цього компанія має намір купити 13 електропоїздів.
Планується, що для придбання нових поїздів компанії необхідно близько 300-400 млн доларів з розрахунку базової ціни одного електропоїзда подвійного живлення за цінами 2017 року. Потенційними виробниками швидкісного рухомого складу можуть бути як вітчизняні, так і іноземні компанії.
В “Укрзалізниці” кажуть, що вже повністю себе виправдало курсування поїзда Київ – Львів до станції Перемишль у Польщі (поїзд був запущений 23 грудня 2016), тому компанія зараз розглядає кілька варіантів запуску прямування інших поїздів львівського напрямку сусідніх держав Європейського союзу.
Також в “Укрзалізниці” працюють над питанням продовження маршруту прямування поїзда №747/748 Дарниця, Київ – Львів у Перемишль.
“Це дозволить зв’язати швидкісним рухом Вінницьку, Хмельницьку та Тернопільську області з Польщею”, – зазначають у компанії.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас