Кабмін запустив експеримент з реформування військкоматів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін запустив експеримент з реформування військкоматів

Казна та Політика
1299
Кабінет міністрів вирішив запустити експеримент з реформування військкоматів.
Як повідомляється на сайті Міністерства оборони, майданчиком стане Чернігівський обласний військовий комісаріат. З 1 серпня на його базі будуть створювати Територіальний центр комплектації і соціальної підтримки.
“Це перший пілотний проект заміни діючих військкоматів з їхніми проблемами, які залишилися ще з Радянського Союзу. Вищезазначені центри будуть займатися не тільки вдосконаленням порядку комплектації військ особовим складом і організацією оборонно-мобілізаційної роботи. Також на цей центр буде покладено завдання забезпечення та впровадження нової ефективної системи обслуговування і надання сервісних послуг з соціального захисту як військовослужбовців, так і членів їхніх сімей, резервістів, ветеранів війни та пенсіонерів Збройних Сил та інших військових формувань України”, – повідомив міністр Степан Полторак.
Наприклад, у військкоматах з’явиться закрита і відкрита зони. Для отримання довідки не потрібно буде бігати по кабінетах – все буде знаходитися в одному місці. У холах нових військкоматів буде влаштований ресепшн, де можна буде отримати інформацію або направлення до конкретного фахівця. Також планується створити call-центр для військовослужбовців та закупити нові комп’ютери для роботи з громадянами онлайн.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас