Nokia 8 повернеться до джерел фінського бренду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia 8 повернеться до джерел фінського бренду

Фондовий ринок
1724
Минулого тижня стало відомо, що до кінця року компанія HMD Global представить ще чотири смартфони під брендом Nokia. Це буде доступний Nokia 2, представник середнього класу Nokia 7 і топові Nokia 8 і Nokia 9.
Найбільший інтерес викликають саме останні дві моделі. Нещодавно з’явилася інформація, що Nokia 8 буде повноцінним флагманом з потужною «начинкою». Тепер же в мережі з’явилося перше офіційне зображення даного апарату і деякі нові подробиці.
Судячи із зображення, Nokia 8 буде виконано в тому ж стилі, що і інші смартфони Nokia. При цьому зовні він сильно нагадує пристрій, фотографії якого раніше потрапили в мережу і який був прийнятий за Nokia 9. З цікавого варто відзначити наявність камери з використанням оптики Zeiss, як в старих апаратах фінського бренду. Фанати Nokia вже обговорюють, що бренд знову може стати одним з лідерів з мобільної фотографії.
Як повідомляється, Nokia 8 отримає 5,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів, восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 835, до 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас