Стало відомо, коли в Україні з'явиться VW Golf за півціни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли в Україні з'явиться VW Golf за півціни

Технології&Авто
10056
Партія автомобілів Volkswagen Golf Sportwagen, які будуть поставлені в Україну з США, буде доступна українцям з початку вересня.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук заявив імпортер Volkswagen в Україні-компанія «Порше Україна».
Універсал Фольксваген Гольф Спортваген буде поставлятися в двох версіях – S і SEL за ціною $18 і $22 тис. відповідно за курсом, встановленим імпортером. Перша комплектація комплектується тканинним салоном, 16-дюймовими дисками, електросклопідйомниками всіх дверей. Більш дорога – з шкіряним салоном, панорамним люком і 18-дюймовими дисками. Для порівняння — новий VW Golf 2017 року виробництва Німеччини з двигуном аналогічної потужності (щоправда, бензиновим) і коробкою DGS (в кузові хетчбек), згідно з конфигуратором на сайті імпортера, коштує від 680 182 грн. (тобто $26 тис.).
Обсяг першої партії становитиме 600 одиниць. Автомобілі будуть різних кольорів кузова та інтер’єру. Дилери марки вже зараз приймають попередні замовлення на машину, а незабаром почнуть брати і передоплату. Дилери стверджують, що після першої партії буде і друга, але коли і за якими цінами – не уточнюють.
Фольксваген Гольф Спортваген випущені на заводі в Мексиці в 2015 і 2016 роках і продаються на українському ринку за спеціальними цінами через те, що на ринках Північної Америки від дизельних двигунів відмовилися.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас