У BMW вмонтують Skype — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У BMW вмонтують Skype

Технології&Авто
114
Автоконцерн BMW і корпорація Microsoft розширюють свою співпрацю, щоб перенести корпоративну версію Skype for Business на автомобілі.
Так, згідно з їх планами, BMW почне встановлювати бізнес-версію Skype в інформаційно-розважальні системи iDrive автомобілів 5 series.
Раніше BMW одним з перших додав у свої автомобілі підтримку хмарного сервісу Office 365, тому впровадження бізнес-версії Skype цілком можна вважати наступним логічним етапом співпраці компаній.
Як вже зазначалося вище, він увійде до складу пакету програм інформаційно-розважальної системи iDrive і дозволить приєднуватися до запланованих конференц-дзвінків прямо з машини без необхідності ручного введення даних для входу.
Крім того, система буде повідомляти водіїв про заплановані групові конференції і зміни у розкладі.
За умовами угоди, BMW також повинна забезпечити в своїх автомобілях більш тісну інтеграцію iDrive з календарями, контактами та списками справ з сервісу Microsoft Exchange.
Автовиробник планує почати встановлювати Skype for Business на свої автомобілі у Франції, Німеччині і Великобританії, а потім поступово охопити інші країни.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас