Сінгапур інвестує $73 млн у "глибокі технології" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сінгапур інвестує $73 млн у "глибокі технології"

Технології&Авто
646
Сінгапурське урядове агентство SPRING, що надає допомогу малим і середнім підприємствам, шукає співінвесторів для свого нового венчурного проекту обсягом $73 млн. В агентстві заявили, що кошти будуть спрямовані стартапам, чиї технології, вже знаходяться на високому рівні та мають серйозну наукову цінність, пише Tech in Asia.
За планами, сума, надана SPRING, буде підкріплена приватним капіталом. Для цього агентство розробило певні коефіцієнти спільного інвестування. У деяких випадках частки державного капіталу та приватного можуть бути у співвідношенні 7:3, а в деяких інвестування може відбуватися на рівних.
У заяві SPRING уточнює, що мається на увазі під стартапами, які створюють «глибокі технології». Це компанії, які розробляють унікальні, важко відтворювані технології, у них вже є наукові відкриття. Такий бізнес має високий поріг для входу і виходить на ринок не раніше ніж 3 роки після старту.
Фонд буде націлений на інвестиції в три сектори промисловості: передові технології виробництва та інженерії, охорона здоров’я та біомедичні науки, а також міські рішення і безпека. SPING розраховує, що на додаток до фінансування співінвестори будуть також надавати інші форми підтримки: у вигляді наставництва та доступу до їхніх бізнес-мереж.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас