Власник "Новуса" купує агрокомпанію в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник "Новуса" купує агрокомпанію в Україні

Фондовий ринок
1667
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив інвесткомпанії BT Invest (Литва), власнику мережі продуктових супермакетів Novus і Castle Black Limited (Кіпр) придбати спільний контроль над агрокомпанією Crousman Constructions Limited (Кіпр).
Згідно з рішенням АМКУ від 29 червня № 401-р, компанія Crousman Constructions планує надавати послуги елеватора в Миколаївській області.
BT Invest створена в 2008 році колишніми акціонерами компанії “Сандора” Раймондссом Туменасом і нині покійним Ігорем Беззубом. Є власником мережі продуктових супермаркетів Novus, холдингу Stolitsa Group, який реалізовує проекти нерухомості в Києві та Київській області та є інвест-партнером будівництва столичного торгово-розважального центру Retroville.
Крім того, BT Invest має у власності бізнес-центр в Литві.
Згідно з інформацією на сайті BT Invest, компанія разом з українськими партнерами реалізує новий інфраструктурний проект – морський порт у Миколаєві.
Компанія Castle Black Limited займається вирощуванням і реалізацією зернових, бобових і насіння олійних культур, будівництвом і ремонтом складських приміщень, наданням в оренду комерційної нерухомості.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас