ОСББ в Києві отримала найбільший "теплий" кредит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ОСББ в Києві отримала найбільший "теплий" кредит

Кредит&Депозит
690
Минулого тижня був виданий найбільший за всю історію програми “теплий” кредит у розмірі 9,7 млн гривень. Про це повідомляє Держагентство з енергоефективності та енергозбереження України.
Кредит оформило одне з київських ОСББ.
Як повідомляє Укргазбанк, кредитні кошти терміном на 5 років надано на комплексну термомодернізацію багатоквартирного будинку. Заплановані роботи з утеплення зовнішніх стін, заміна вікон на енергоефективні, а також повна реконструкція систем теплопостачання та гарячого водопостачання з використанням відновлюваних джерел енергії.
“Жителі термомодернізованих будинків платять набагато менше за комунальні послуги, а вартість утепленої квартири стрімко зростає”, — прокоментував результати щотижневого моніторингу програми голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
Нагадаємо, тільки за перший тиждень липня 30 ОСББ скористалися “теплими” кредитами на суму 16,1 млн грн для впровадження енергоефективних заходів у багатоповерхівках. Для порівняння за весь червень сума взятих “теплих” кредитів досягла 18 млн гривень.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас